Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarberflæsk (rabarbermarmelader)

Rabarberflæsk (rabarbermarmelader), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Frugtflæsk

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
20 g.agar-agar
1 kg.rabarber
7 dl.vand
5-7 dl.sukker
 
Opskrift:
Lad agar-agaren ligge i rigeligt med vand natten over. Skyl rabarberne men skæl dem ikke. Skær dem i stykker. Kog dem møre i vand. Si saften fra og lad den koge med sukkeret. Tilsæt agar-agar i efter at den er dryppet godt af, og sørg for at den smelter. Hæld mosen op i en olieret bradepande eller aluminiumsform, ca. 20x30 cm. Lad flæsket stivne. Vip den derefter på et stykke smørrebrødspapir og placer det på en rist. Lad den tørre i stuetemperatur nogle døgn. Den skal helst tørre ret hurtigt, da den ellers kan mugne. Skær den i stykker og vend dem i sukker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13820 gange,
og udskrevet 129 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu