Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Abrikosflæsk (abrikosmarmelader)

Abrikosflæsk (abrikosmarmelader), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Frugtflæsk

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
10 g.agar-agar
250 g.tørrede abrikoser
 l.vand
3 dl.sukker eller smag frem
 
Opskrift:
Lad agar-agaren ligge i rigeligt med vand natten over. Skyl abrikoserne og læg dem i en skål eller glaskrukke med låg. Hæld kogende vand over frugterne. Vandet skal stå 1-2 cm over abrikoserne. Dæk skålen eller krukken til og lad den stå til næste dag. Mos frugten som den er eller kog den med vand først. Kog mosen med sukker til en temmelig fast grød. Rør agar-agar i efter at den er dryppet godt af, og sørg for at den smelter. Hæld mosen op i en olieret bradepande eller aluminiumsform, ca. 20x30 cm. Lad flæsket stivne. Vip den derefter på et stykke smørrebrødspapir og placer det på en rist. Lad den tørre i stuetemperatur nogle døgn. Den skal helst tørre ret hurtigt, da den ellers kan mugne. Skær den i stykker og vend dem i sukker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19472 gange,
og udskrevet 211 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Holm  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er agar-ager og hvor kan det købes?