Fasansylte

Fasansylte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Sylte

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan - Fasaner

HøjtidJul - julen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Fasan
 
 urter
 krydderier
 hel peber
 laurbærblade
 timian
 vand eller evt. lidt rødvin
 
 blødt smør
 finthakket løg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær lårene af fasanen og brun dem i stegegryden. Kom urter, krydderier og hel peber på - laurbærblade og timian. Vand eller evt. lidt rødvin tilsættes.

Lad retten koge i en gryde i en time eller halvanden.

Tag fasanlårene op og lad dem køle af. Hæld fonden af gryden. Gem den eventuelt, den er god til senere. Nu er det let at pille kødet af lårene.

Kødet tilsættes rigeligt blødt smør, finthakket løg, salt og peber. Blandingen æltes godt sammen. Smag til.

Form retten, og læg den på køl - eventuelt i bagepapir.

Når sylten er kold, skæres den i skiver og serveres eventuelt med surt og salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17783 gange,
og udskrevet 306 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu