Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kanelsnegle uden æg

Kanelsnegle uden æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 24 stk.
KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kanelsnegle uden æg, billede 4 Kanelsnegle uden æg, billede 1 Kanelsnegle uden æg, billede 2 Kanelsnegle uden æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
50 gram Gær
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Remonce:
100 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Gæren udrøres i den lunede mælk. Sukker tilsættes. Mel og salt blandes og tilsættes gradvist sammen med smørret. Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtigt klæde over i 25 minutter.

Dejen slåes ned og rulles ud på en melet bordplade ca. 60x40 cm.


Fyldet blandes og smøres ud på 2/3 af dejen. Dejen rulles sammen til en pølse, således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld.

Pølsen skæres i ca. 2 cm. Tykke skiver, der lægges på bagepladen, beklædt med bagepapir.

Lad sneglene efterhæve lunt i 15 minutter.
Bages midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i 15-20 minutter.

Tips:

Kan pensles med vand, mælk eller smeltet smør. Vi brugte bagespray.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (242 stemmer)

Opskriften er vist 227359 gange,
og udskrevet 4150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 18276 (4351 kcal)
KJ pr. stk. 761 (181 kcal)
Vægt ialt 1262 gram
Vægt pr. stk. 52 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1448 KJ (344 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 14.4 gram
Kulhydrat 49.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2020-02-27 17:37:15
Maks 15 minutter i en forvarmet ovn. Der er for lidt remonce i. Og dejen bliver for tør. Brug kun 25 gram gær ellers smager de af gær. **

Lone  -  2016-11-12 18:32:11
Nogen der har prøvet at lave opskriften som kage?

  -  2016-06-14 16:18:43
Kan man godt bruge det uden brun farim

Frederik  -  2016-04-14 17:48:58
De ser og er mega gode men gav dem kun 9 minutter i ovnen.

Nick  -  2015-07-28 22:22:58
Super gode kanelsnegle. De smager jo, som man forventer.

Millejoergersen  -  2015-01-30 11:48:26
Bedste snegle i verden!😝

Per Madsen  -  2014-11-16 11:59:26
Vi vil prøve denne opskrift og håber på at den bliver vellykket, som så mange skriver i kommentar, så prøver vi også med lidt mere kanel, glæder os til at smage dem :-)

Sarah  -  2014-10-16 20:15:07
Mega lækre 👍

  -  2014-08-12 19:56:00
Kan man lave dem med vand istedet for mælk?

Ane  -  2014-03-27 20:26:58
det var verdens bedste kanelsnegle, er. Smagt så godt:)

Nina Naomi og mormor  -  2014-02-20 15:30:57
En rigtig børnevenlig dej, og en kage kan varmt anbefales

Anonym  -  2013-08-26 18:18:42
Ok men ikke de bedste jeg har smagt :-/

Mette-Louise  -  2013-06-24 13:52:13
jeg syntes de kanelsnegle er mega gode.

Caroline Glassow Jørgensen  -  2013-01-29 14:37:13
skal margarinen være varm eller kold

Mig  -  2012-12-08 14:32:58
Ej hvor ser de gode ud men hvor meget ekstra kanel?

Julian  -  2012-11-25 16:00:41
De er i ovnen og kan bare ikke vente med at de kommer ud!!!!! GLÆDER MIG:D

Smukke  -  2012-05-05 17:37:53
Er ved at bage dem, og håber at de bliver gode. Men ønsker lidt flesre oplysninger.. Fx. hvordan man skal blande fyldet.. men ellers ret gode

Hoddan  -  2012-05-02 19:55:59
Simpelthen så lækker!!

Josephine  -  2012-03-13 15:49:13
Helt fantastiske snegle! Dejen er super nem at have med at gøre, hele køkkenet dufter og det bedste, kæresten blev rigtig glad! :-)

  -  2012-02-07 12:44:43
Lavede nogle ændringer for at gøre dem "sundere". 2,5 dl. mælk 50 g. gær 10 g. sukker ½ tsk. salt 100 g. margarine 6-650 g. Grahamsmel Remonce: 100 g. farin 50 g. margarine 50 g. fedtfri vanilieyoghurt 4 tsk. kanel

Susan  -  2012-02-06 08:17:09
Bare gode ;)

Singe Vestevang  -  2011-12-30 14:07:43
Tak fodi denne opskrift findes. Vi har ingen æg her og der er 5 ilometer til byen så vil ikke lige kører. Så tak <3

  -  2011-09-27 19:12:29
Bs....de er rigtige gode

Alpemor  -  2011-05-17 19:25:06
"Zoey - 2008-05-06 20:22:33 Hej, jeg er rigtig god til at lave mad og især meget "svære" retter. Jeg har tidligere lavet kanelsnegle, de er mega lækre (bedre end det denne opskrift giver som resultat), men disse er også fine nok" Zoey: total irrelevant kommentar.... disse kanelsnegle er helt fantastiske - ligegyldigt om du har lavet nogle, der er bedre eller ej!

Miiiiig  -  2011-04-25 13:18:36
De ser meget gode ud, tror jeg laver dem..

soffe  -  2011-01-08 13:47:20
rigtig gode kanelsnegle lidt ekstra kanel og så er den god mmm...

mig  -  2010-12-22 15:31:05
de bliver så gode og kæmpe mmmm det er en fast opskrift derhjemme

mig  -  2010-10-31 11:35:53
de er blevet rigtig gode lidt ekstra kanel

Albert's mor  -  2010-09-21 11:56:27
FANTASTISKE SNEGLE... DET BLIVER FAST OPSKRIFT HERHJEMME...

jo'anne  -  2010-09-12 14:48:58
Istedet for farin, kan man så bruge sukker? d:

De små bagere  -  2010-09-06 14:09:32
De var rigtig gode. Men de skal ikke haveså meget som der står i opskriften. Vi brændte dem lidt på. Ups...

  -  2010-07-19 19:28:37
hej kan man godt lade vær med ta putte farin i

Snuske pigen   -  2010-06-18 07:22:54
opskriften er mega god. de bliver så dejlige bløde. mums de smager godt. Der er bare en ting der er træls ved dem, de forsvinder ALT for hurtigt :D

haleh <3  -  2010-06-01 16:38:51
hej alle sammen nu vil jeg lave kanel sngelen jeg håber den bliver god hehe...?

marie  -  2010-05-24 13:57:38
de er virkelig gode, men de blev ret små.. jeg puttede også lidt revet marcipan ovenpå remoncen, det gjorde dem rigtigt dejlige våde og lækre..

Laura Mortensen  -  2010-04-10 15:05:25
Dejlige kager, der smager mega god. Og dejligt at der ikke er æg i, so jeg ikke kan tåle.

Marianne..  -  2010-03-08 14:43:12
Er ved at bage sammen med en veninde.. Vi glæder os meget til at smage dem :p

Emma :)  -  2009-10-09 12:49:31
Hvor mange blir der til ?

kathrine  -  2009-10-09 12:34:15
mmhhhh de er gode men man må godt komme meget mere kanel i remoncen

kathrine  -  2009-08-28 15:36:07
de er super gode og jeg elsker kanelsnegle

hp  -  2009-08-28 15:34:43
de mega gode og de smager rigtig godt hvis man kommer 1 dl jordbærmarmelade i

  -  2009-08-24 10:42:52
Super let opskrift. Fået et lækkeret resultalt. Jeg løb tør for alm. hvedemel så der kom 200 g durum mel i. JEg har både bagt dem på plade på alm. vis og i min muffins plade, hvilket osse er godt, sneglende bliver bare lidt højere.

Mulle  -  2009-07-14 12:04:28
Jeg har lavet 34 fine små snegle og sidder nu og venter på de skal i ovnen. De ser ud til at blive rigtig gode. Det var ihvertfald en meget nem dej at have med at gøre. God fornøjelse til alle.

Buller:)  -  2009-07-13 18:16:06
Jeg har lavet dejen og det hele, nu venter jeg bare på at de skal i ovnen.. JEG syntes bestemt ikke at der var for lidt fyld. Jeg syntes der var rigeligt af det, og jeg fik da lavet 22 stk. Ellers er den rigtig nem at lave, nu må jeg jo så se om de smager ligeså godt:)

Mikey  -  2009-03-23 19:54:02
Rigtigt gode MEN der skal klart dobbelt fyld i før de er værd et 10 tal. Ellers nemme at lave og jeg kom også ekstra kanel i ..

Kristine.  -  2008-10-26 10:44:01
skal til at bage dem, men er 4tsk. kanel ikke lidt, for lidt?

Camilla :)  -  2008-10-16 12:12:52
Det var første gang jeg skulle bage kanelsnegle uden æg. I dejen byttede jeg lidt af margarinen ud med olie, så blir dejen dejlig lækker. Også lavede jeg halvanden af fyldet, men den blev lidt tynd, så puttede lidt mel i(150 farin og 150 marg. en del kanel og lidt mel). De blev rigtig gode :-)

Marianne  -  2008-09-10 15:25:05
Rigtig god:) meget nem...

Zoey  -  2008-05-06 20:22:33
Hej, jeg er rigtig god til at lave mad og især meget "svære" retter. Jeg har tidligere lavet kanelsnegle, de er mega lækre (bedre end det denne opskrift giver som resultat), men disse er også fine nok

anonym  -  2007-11-09 07:46:22
var mange er der

Claus  -  2007-10-01 18:58:02
Hvorfor bruge margarine. Jeg troede det var noget man brugte under krigen. Er det for at spare 4-5 kroner? Det smager 100 gange bedre med smør. DROP margarinen Danmark;-)

Der er mere end 50 kommentarer til denne opskrift
Se alle kommentare her