Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Siruplagkage

Siruplagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Bunde
100 g.blødt smør
125 g.sukker (ca. 1 1/2 dl)
2 æg
1 dl.mørk sirup
2 tsk.stødt kanel
1 tsk.kardemomme
225 g.hvedemel (ca. 3 3/4 dl)
1 tsk.bagepulver
1 tsk.vanillesukker
2 dl.mælk
 
 Creme:
175 g.smør el. margarine
100 g.sigtet flormelis
 saft af 1 citron el 150 g. abrikosmarmelade
 
Opskrift:
Sirupsbunde:
Pisk smør og sukker sammen, til det smuldrer. Kom det ene æg i og pisk godt. Tilsæt det andet æg og pisk, til blandingen er let og luftig. Vend sirup i. Bland kanel, kardemomme, mel, bagepulver og vanillesukker. Vend det (drysset gennem en sigte) i smørblandingen, skiftevis med mælken. Fordel dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Bag kagen midt i ovnen. Dæk den evt. med bagepapir efter ca. 1/2 time, så kagen ikke bliver for mørk. Flæk forsigtigt den afkølede kage i 3 bunde.

Lagene lægges sammen med smørcreme eller marmelade og dækkes med glasur.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16017 gange,
og udskrevet 361 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
ovnvarme?