Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Roedbedesalat med brombær

Roedbedesalat med brombær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.brombær
 lidt rørsukker
2 spsk.olivenolie
1/2 kg.bagte rødbeder, groft revet
1 stortsyrligt æble fx Elstar, i små tern
2 spsk.capers
1 spsk.balsamico eddike
1 dl.klippet dild
100 g.rygeost


Opskrift:

Læg brombærrene i en skål og drys dem med lidt rørsukker. Hæld olivenolie over og lad dem trække mindst en times tid, gerne til næste dag. De kan holde 4-5 dage i olivenolien.

Bland de groftrevne rødbeder med æbletern og kapers. Bland brombærrene forsigtigt i og smag til med balsamicoeddike, salt og peber. Anret på fad eller tallerkner og drys med dild og læg ”æg” af rygeost (lavet med en lille spiseske) over.
Server straks.


Bagte rødbeder:
Tænd ovnen på 200°. Skyl rødbederne og læg dem i et ildfast fad med låg. Hæld en smule vand ved og bag til rødbederne er møre, prøv med en spids kniv. Bagetiden varierer meget efter rødbedernes størrelse og årstiden. Det kan tage fra 45 min. til 5 kvarter..

Tips:

Salaten er bedst egnet som selvstændig ret med brydebrød.

Rygeosten kan erstattes af en god feta – så bliver salaten noget federe




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11565 gange,
og udskrevet 293 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ladegaard  -  2013-03-17 01:13:26
Denne salat er rigtig lækker, og bliver der en rest, kan den kan sagtens spises dagen efter.