Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Appelsinnougat med chokoladeovertræk

Appelsinnougat med chokoladeovertræk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Appelsinnougat med chokoladeovertræk, billede 4 Appelsinnougat med chokoladeovertræk, billede 1 Appelsinnougat med chokoladeovertræk, billede 2 Appelsinnougat med chokoladeovertræk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 usprøjtede appelsiner, skallen heraf
350 g.blød nougat
½ tsk.stødt kanel
300 g.mørk chokolade, til overtræk
 evt. små kandiserede vinblade til pynt
 
Opskrift:
Riv skallen af de to skyllede appelsiner fint. Riv nougaten groft på rivejernet, og ælt den hurtigt med kanel og appelsinskal. Man kan holde sine hænder ved at dyppe dem i isvand, inden det hele æltes.

Bred den bløde appelsinnougatmasse ud på smurt bagepapir. Det skal danne et 1 cm. højt retangel. Massen stilles i fryseren i 30 minutter. Skæres med meget skarp kniv i ca. 30 kvadratisk stykker på 1,2x 1,2 cm. Stilles i fryseren igen i 10 minutter.

Imens tempereres chokoladen forsigtigt. Med en lille gaffel og evt. en lang nål eller lignende, dyppes hvert stykke helt ned i chokoladen og stilles på bagepapri. Kan evt. pyntes, mens chokoladen er blød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (18 stemmer)

Opskriften er vist 50308 gange,
og udskrevet 1429 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-12-09 19:59:40
Smelt nougaten over et vandbad,

catstail9nh  -  2006-12-05 02:53:38
it sounds great.. is it only the skind of an orange used /or juice too?

monica  -  0000-00-00 00:00:00
opskriften er god men nogle steder kand en være svær at forstår