Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Klassisk marcipanbrød

Klassisk marcipanbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Klassisk marcipanbrød, billede 4 Klassisk marcipanbrød, billede 1 Klassisk marcipanbrød, billede 2 Klassisk marcipanbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.rå marcipan
150 g.blød nougat
250 g.mørk chokolade
 evt. sølvstøv og små figurer i sukker til pynt
 
Opskrift:
Rul marcipanen ud på bagepapir til et rektangel på 15.20 cm. Skær nougaten i tynde skiver og læg dem oven på. Rul så de to lag sammen, som var det en roulade. Tryk godt fast undervejs, så der ikke dannes luftlommer.

Stil rouladen i køleskabet, og smelt chokoladen over vandbad og temperer den.

Overtræk rouladen med et tyndt lag chokolade. Dette gøres lettest med en bagepensel evt. i to omgange.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (34 stemmer)

Opskriften er vist 80537 gange,
og udskrevet 1626 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anja  -  2011-07-24 13:37:09
Verdens allerbedste marcipan brød. Kan kun anbefales. Virkelig god. Hjemme god mig skærer vi den ud i mindre stykker, så der er en lille snack til madpakken. Og ungerne elsker det :)