Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nougatbrød med hvid chokolade

Nougatbrød med hvid chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.marcipan
200 g.nougat eller fast ganache
100 g.grøn pistaceciemasse
150 g.hvid chokolade
20 g.mørk chokolade
 kandiserede appelsinskiver
 miniroser
 sølvkugler
 guldstøv
 
Opskrift:
Rul marcipanen ud i ca 20x30 cm. på flormelis. Kom nougat på i skiver, eller smør kold ganache på med en kniv, smør pistaciemassen på og rul som roulade. Pensl brødet med hvid chokolade, lad det stivne, og hold den hvide chokolade lige omkring de 30 grader i vandbadet. Dyp brødet i chokoladen og stil til tørring på bagepapir. Pynt med striber af mørk chokolade, skiver af appelsin, centrum af miniroser, sølvkugler og stjerne drys.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (21 stemmer)

Opskriften er vist 22014 gange,
og udskrevet 518 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu