Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydret blomkålssalat

Krydret blomkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 spsk.lys vineddike
1 spsk.olivenolie
1- 2 spsk.sukker
1/2 fintsnittet rød chili
2 fedfinthakket hvidløg
1 lilleblomkål delt i buketter
1 dl.fintsnittede lyse løvstikkeblade
1 bdt.snittet purløg


Opskrift:

Rør eddike med olie og smag til med sukker, peber og salt, så der er balance mellem det sure og søde. Krydr med chili og hvidløg.

Bring en stor gryde letsaltet vand i kog og kog blomkålsbuketterne 3-4 min. Der skal stadig være bid i dem.

Læg dem på et fad og hæld marinaden over. Vend med løvstikke og purløg og lad blomkålen trække til den er kold. Vend buketterne en gang i mellem.

Tips:

Serveres til brød og fisk, kød eller fjerkræ







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 23604 gange,
og udskrevet 404 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu