Pinjekerne-chokobrud

Pinjekerne-chokobrud, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

HøjtidJul - julen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.pinjekerner
 nogle dråber appelsinolie
150 g.lys chokolade
 
Opskrift:
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er let gyldne. Tag dem af varmen.

Smelt chokoladen over vandbad, tilsæt appelsinolie, og vend pinjekernerne i. Smør massen ud på en kvadratisk eller rektangulær plade, evt. penslet med lidt hasselnøddeolie, så massen bliver ca. ½ cm. tyk. Lad den stivne i køleskab, og skær så med en skarp kniv chokoladepladen i dominostykker, firkanter og trekanter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12422 gange,
og udskrevet 206 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

asta  -  0000-00-00 00:00:00
de smager bare så godt prøv dem de er så gode så selv min lille søster kan lide dem og hun er kræsen kan jeg godt sige dig