Romsvesker i marcipan

Romsvesker i marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
250 g.marcipan
8 svesker
1 dl.rom
250 g.mørk chokolade, til overtræk tempereret
40 g.lys chokolade, til pynt tempereret
 
Opskrift:
Læg sveskerne i blød i rom.

Ælt marcipanen med lidt flormelis og rul den til en pølse. Skær 15 ensartede skiver. Tryk dem store, halve svesker og tag stenene ud. Læg en halv sveske på hver skive og fold sammen om svesken. Rul dem til æg i marcipan. Dyp dem i chokolade. Lad det stivne. Tegn små streger med den lyse chokolade i et kræmmerhus over oversiden. Lad det stivne helt.


karakterer:
Opskriften er vist 16886 gange,
og udskrevet 311 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Pædagogen  -  2008-12-17 20:49:49
Man skal lægge de halve udstene svesker i blød i rommen. Lad dem trække ½ døgns tid i rom.Stil gerne i køleskabet. Man kan også bruge portvin til at lægge sveskerne i blød i.De smager himmelsk og er rigtig gode til en kop kaffe oven på julemiddagen.

Helen  -  2008-01-06 21:28:10
Hvor og hvornår kommer rommen ind i billedet ???

  -  2007-11-24 23:45:30
Hvad gør man med rommen?