mørk chokolade, til overtræk200 g. mørk chokolade, til overtræk
Kakao til drys Kakao til drys
Opskrift:
Hak chokoladen meget fint.
Bring fløden til kogepunktet.
I en skål anbringes den hakkede chokolade, herover hældes den varme fløde i en meget tynd stråle, mens der røres med en dejskraber, så det blandes godt uden at skille.
Når al fløden er hældt i er chokoladen smeltet og smørret æltes i, i små firkanter sammen med baileys.
Det størkner i køleskab i 4-6 timer eller natten over.
Trilles til kugler.
Dyppes i tempereret chokolade og trilles i kakao.
Man kan også nøjes med at trille dem i kakao.
Pyntes evt. med krøller af hvid chokolade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(28 stemmer)
Opskriften er vist 50519 gange, og udskrevet 1551 gange.
Kommentarer
Hanne - 2012-12-12 16:46:15 Hvor længe kan de holde sig? Skal de opbevares på køl? Kan de evt. fryses?
chokoladehovedet - 2012-07-19 01:19:13 prøv hvid chokolade i fyld og overtræk dem i mørk de er bare gode
Per - 2008-12-14 15:22:41 Første gang vi prøver disse, men syntes de er lidt svære at arbejde med, efter 4-6 timer i køleskabet er chokoladen meget svær at trille til kugler.
Og så smager de meget kraftig af chokolade og ikke meget af baileys.
anna - 0000-00-00 00:00:00 De er bare gode. Prøv også med cognac
louise - 0000-00-00 00:00:00 tril trøflerne i fint hakkede nødder, supert
Ninna - 0000-00-00 00:00:00 Mums
Laila - 0000-00-00 00:00:00 smager helt fantastisk. Jeg overtrak med lys chokolade - det er rigtig godt.
Lotte - 0000-00-00 00:00:00 God opskrift - især med is og frisk frugt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider