Mortens hindbærtrøfler

Mortens hindbærtrøfler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

SlikRet : Slik - Trøfler

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.lys jivara chokolade fra valrhona
1 dl.hindbærpure
½ dl.sukker
10 g.usaltet smør
1 spsk.eau de vie framboise
 kakao, til at trille trøflerne i
 evt. chokolade til overtræk
 
Opskrift:
Bring hindbær og sukker i kog, hak chokoladen fint og hæld den varme masse forsigtigt ned i chokoladen i en tynd stråle, mens du rører, så massen ikke skiller. Når den er fingervarm kommes smørret i, i små tern, og til sidst smages til med spiritus.

Trilles til kugler og rulles i kakao. Hvis man vil opnå den ultimative følelse af et et godt stykke chokolade, så kan man dyppe de trillede kugler i mørk tempereret chokolade, for så igen at trille dem i kakao, når de er næsten størknet.





karakterer:
Opskriften er vist 24468 gange,
og udskrevet 345 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-13 10:42:05
Jeg syndes den er rigtig god hindbær og chokolade er altid godt sammen men man skal ha' fat i en lidt syrlig hindbær sådan at balancen mellem sur og sødt er der ellers er den super!

  -   2008-12-13 12:19:17
Meget lækkert og friskt. Den syrlige hindbær supplerer den søde chokolade rigtig godt