Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte chokoladepistacier

Fyldte chokoladepistacier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.marcipan
100 g.pistaciemasse
½ tsk.stødt kanel
100 g.hvid chokolade
250 g.mørk chokolade, til overtræk
 pistacier, usaltede afskallede, til pynt
 
Opskrift:
Smelt den hvide chokolade over vandbad. Pisk forsigtigt pistaciemassen i den, og ælt det med marcipan og kanel. Lad denne masse ligge koldt i 30 minutter.

Tril den til stænger, og del i ca. 30 stykker. Disse trilles til kugler, der er klar til at komme i formene.

Chokolade til overtræk tempereres, pensles på formene, som fyldes helt op, og de tømmes ud så skallerne er tykt betrukket.

Fyld op med pistaciemassen. Smør chokolade på som bunddække, og stil køligt. Vend formene ud.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 19600 gange,
og udskrevet 579 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-12-18 22:08:19
Jeg har lavet ½ portion. Jeg har fået 2 stænger á 2½ cm diameter. Det er godtnok nogle store forme, hvis der kun skal komme 15 stk ud af disse. Jeg gætter på, at der kommer ca 40 ud af den portion - ? Min pistaciemasse er hjemmelavet af marcipan og pistaciemel, men vægten er jo den samme, men den er nok fastere, end tiltænkt. Men ½ portion svarer til 250 g fyld, så det er 16 g fyld + 8 g overtræk - det er et konfektstykke på ca 25 g - det er meget!

Lene  -  2011-11-25 23:58:38
enig. hvilken 'pistaciemasse'??

Anni  -  2008-12-01 07:14:29
Øh.... hvilke forme og hvad skal de hele pistacier bruges til??? jeg syntes den opskrift er svær at forstå.