sød dessertvin cognac eller armagnac2-3 spsk. sød dessertvin cognac eller armagnac
guldstøv til pynt guldstøv til pynt
Opskrift:
Kom svesker, vanille og vin i en blender, og blend til en meget fin masse.
Stil den i køleskabet i 30 minutter.
Kom massen i en sprøjtetylle, og kom den i skallerne.
Pynt med lidt guldstøv.
Stilles koldt til servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 19991 gange, og udskrevet 244 gange.
Kommentarer
Moselund - 0000-00-00 00:00:00 Sukker + alkohol spiller bare slet ikke sammen med candida!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider