græsk yoghurt eller syrnet fløde 9%1 1/2 dl. græsk yoghurt eller syrnet fløde 9%
knap 1 dl mango chutney knap 1 dl mango chutney
2
spsk.
vineddike2 spsk. vineddike
1
spsk.
citronsaft1 spsk. citronsaft
1
knsp.
stødt allehånde1 knsp. stødt allehånde
Opskrift:
Tænd evt. havegrillen.
Bruges grill grilles bøffen uden brug af olie, ellers steges den i olie på en varm pande 2-4 min på hver side alt efter hvor rød den foretrækkes.
Krydr med salt og peber.
Grill peberfrugterne under ovnens grill eller på havegrillen til skindet er sort på alle sider.
Lad dem trække i en plastpose til de er kølet lidt af.
Pil skindet af dem og skær dem i lange brede strimler.
Rør yoghurt og mango chutney sammen og smag til med eddike, citronsaft, allehånde, salt, peber og evt. lidt sukker.
Bræk de største salatblade i stykker og arranger salaterne på et stort ovalt fad.
Fordel grillet peberfrugt, mango og avocado over.
Skær bøffen i brede skiver og anret den øverst.
Stænk med halvdelen af dressingen og server resten til.
Drys med purløg og evt. snittet koriander.
Tips:
Avocadoen kan erstattes af store grillede rejer eller jomfruhummere.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 19684 gange, og udskrevet 469 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider