savoykålsblade i strimler10 savoykålsblade i strimler
0.5
bdt.
hakket persille0.5 bdt. hakket persille
Opskrift:
Sauter æblerne i smør på en teflonpande med timianblade 3 min. eller til æblerne er knapt møre.
Blancher kålbladene i rigeligt letsaltet vand i 2 min. lige før de skal serveres.
Lad dem dryppe lidt af i en sigte før de blandes med æbler og hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 20709 gange, og udskrevet 352 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider