Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kanelstænger

Kanelstænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 70 stk.

KagerRet : Kager - Stang

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.hvedemel
75 g.usmuttede, snittede mandler
100 g.smør
170 g.sukker
1 tsk.stødt kanel
2 æg
 
 pynt:
100 g.mørk overtrækschokolade
 evt. kulørt krymmel
 
Opskrift:
Bland mel, mandler, smørret i mindre stykker, sukker og kanel. Arbejd det godt sammen, inden æggene til slut æltes i. Dejen skal være smidig og glat. Lad den hvile køligt i 30 minutter.

Del dejen i 7 klumper og tril dem til tynde pølser, der skæres i hver 10 stykker.

Læg kagerne på en bageplade belagt med bagepapir og bag dem på midterste rille ved 200 grader i 6-8 min. Køl af.

Smelt chokoladen over vandbad. Dyp nu enderne af de kolde kager i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir. Drys evt. straks med krymmel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 11145 gange,
og udskrevet 194 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

leonpedersen  -  0000-00-00 00:00:00
ikke nødvendig smager ekstremt godt

Linné  -  0000-00-00 00:00:00
gær / bagepulver ?