Julehorn

Julehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dejen:
25 g.gær
½ dl.vand
 dl.ymer
75 g.margarine
2 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
325 g.hvedemel
 
 Fyld:
75 g.rosiner
½ dl.portvin
75 g.smør eller margarine
1 spsk.sukker
 
 Æg til pensling
 
Opskrift:
Rosinerne udblødes i portvin i ca. 1 døgn. Smør og sukker røres i. Gær, vand og ymer røres sammen. Margarinen smeltes og tilsættes sammen med sukker, salt og mel. Dejen æltes godt igennem og stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Dejen slås ned og deles i 2 portioner, der hver rulles tyndt ud i cirkler. Hver cirkel deles i 8 stykker. Fyldet fordeles på trekanterne, der rulles sammen mod spidsen. Efterhæver på pladen i ca. 20 minutter, hvorefter de pensles med æg.

Bages i 15-20 minutter ved 200 grader på midterste rille i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 15967 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-27 14:59:34
super men ikke spis får mange af dem. en lille jule hilsen her fra mig af

  -   2005-01-01 01:01:01
dejlig fed, skal smages