Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Syltede æbler med gele

Syltede æbler med gele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Syltede æbler med gele, billede 4 Syltede æbler med gele, billede 1 Syltede æbler med gele, billede 2 Syltede æbler med gele, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Ingrid Marie æbler
 
 Sukkerlage:
5 dl.vand
0.5 stangvanille
225 g.sukker
 
 
 ribsgelé
 
Opskrift:
Skræl æblerne, halvér dem og fjern kernerne.

Vandet bringes i kog med sukker og vanille. Kom de halve æbler i og kog dem ved svag varme i ca. 7-8 min under låg.

Æblerne køles af i kogelagen. Kom en tsk. ribsgele i udhulningen i hvert halve æble inden servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (24 stemmer)

Opskriften er vist 49999 gange,
og udskrevet 1064 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maj-Britt   -  2016-12-23 15:37:04
Kan de laves dagen før de skal bruges? Og i givet fald hvordan opbevares de?

Mo  -  2008-02-11 13:58:58
Der står "SVAG VARME UNDER LÅG" Blev sgu mega godt for mig.

Anette  -  2007-12-23 16:07:39
Sådan noget skidt, de blev helt udkogte - vi må spise æblegrød juleaften til anden nu! Et godt råd, de skal nok kun koge 2-3 minutter! PS havde desværrre ikke læst kommentarer først :(

randi  -  2007-12-23 11:53:20
kom lidt eddike i så blir de ikke brune.

Anne  -  2007-11-10 13:28:52
det er en god ide at koge æblerne et par timer før man kommer gele i, så æblerne ikke er varme, så smelter ribs geleen nemlig.

Gitte  -  2006-12-23 00:27:03
4 minutters kogning er lang tid nok