Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Selleripuré

Selleripuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Pure

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5 dl.bouillon (gerne kogt på brunede lammeben)
0.5 lilleselleri i grove stykker
 
Opskrift:
Bring sellerien i kog i bouillonen og lad den koge ½ time, gerne uden låg, så bouillonen også koger lidt ind.

Blend den længe, så den får en helt glat konsistens. Juster evt. konsistensen med mere bouillon.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18555 gange,
og udskrevet 225 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu