Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Selleripuré

Selleripuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Pure

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.bouillon (gerne kogt på brunede lammeben)
0.5 lilleselleri i grove stykker
 


Opskrift:

Bring sellerien i kog i bouillonen og lad den koge ½ time, gerne uden låg, så bouillonen også koger lidt ind.

Blend den længe, så den får en helt glat konsistens. Juster evt. konsistensen med mere bouillon.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17230 gange,
og udskrevet 182 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu