Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gammeldags Julebrød

Gammeldags Julebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.Vand
20 g.Gær
250 g.Sigtemel
150 g.Hvedemel
 
 
700 g.Vand
700 g.Kærnemælk
20 g.Gær
1400 g.hvedemel
30 g.Honning
30 g.Salt
400 g.Sigtemel
5 g.Kardemomme
600 g.Rosiner
200 g.Eminent Røremargarine
 
Opskrift:
Dagen før laves dej af de fire første ingredienser.

Dagen efter blandes de resterende ingredienser.

Det hele æltes til en ikke for fast dej

Hviletid: 20 min. + 10 min.

Afvejes på 550 g, slås op som små franskbrød.

Hæves i 35-40 minutter ved ca. 35 ºC.

Bages ved 220 ºC i 30 minutter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20632 gange,
og udskrevet 283 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anne Bech  -  0000-00-00 00:00:00
Brødet er superdejligt. Læg mærke til at det er en meget stort portion.