Gammeldags Julekrans

Gammeldags Julekrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kranse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.letmælk
65 g.gær
50 g.sukker
1100 g.hvedemel
150 g.eminent Røremargarine
150 g.æg
10 g.kardemomme
250 g.rosiner
80 g.sukat
 
Opskrift:
Mælken skal have stuetemperatur

Gæren opløses i den lunkne mælk. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt i ca. 5-6 minutter. Lad herefter dejen hvile i 15 minutter.

Afvejes på 600 g/stk. Rulles ud i 40 cm længde og 10 cm bredde. Kom 80 g borgmestermasse og 20 g rosiner / sukat i hver krans. Dejen lukkes og formes som en krans. Lægges i aluform.

Hævetid: 30 minutter ved 35 ºC.

Pensles med æg og drysses med sukker og hasselnøddeflager.

Bages ved 220 ºC i 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 15684 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu