Gammeldags Julekrans
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Mælken skal have stuetemperatur
Gæren opløses i den lunkne mælk. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt i ca. 5-6 minutter. Lad herefter dejen hvile i 15 minutter. Afvejes på 600 g/stk. Rulles ud i 40 cm længde og 10 cm bredde. Kom 80 g borgmestermasse og 20 g rosiner / sukat i hver krans. Dejen lukkes og formes som en krans. Lægges i aluform. Hævetid: 30 minutter ved 35 ºC. Pensles med æg og drysses med sukker og hasselnøddeflager. Bages ved 220 ºC i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 15684 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne