Rutebiler

Rutebiler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red:

Rutebiler, billede 4 Rutebiler, billede 1 Rutebiler, billede 2 Rutebiler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
125 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
0.3 tsk. Hjortetaksalt
1 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Hjortetaksalt opløses i fløden, det hele røres sammen.

Dejen deles ud som aflange småkager på bagepapir.

Bages ved 150 grader C. alm. ovn i 15 til 17 minutter.

Tips:

Det bliver en god fast dej. Vi kører den på kødhakkeren, som man med vanillekranse.

1 portion giver ca. 150 stk.


karakterer:
Opskriften er vist 178517 gange,
og udskrevet 3407 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (132 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 20758 (4942 kcal)
KJ pr. Portion 20758 (4942 kcal)
Vægt ialt 1365 gram
Vægt pr. Portion 1365 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1520 KJ (362 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 77.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lone Okkerholm  -  2021-01-18 15:15:43
Hej hvor er vejledningen til rutebil opskriften. Hvordan sættes dejen til rutebilerne.

  -  2018-12-23 11:19:45
Elendig opskrift! Alt splattede ud inde i ovnen, intet af splattet hverken lignede rutebiler, eller blev færdigbagte på næsten 20 min... Spild af tid, spild af penge, spild af internetplads.

Rutebiler øv...  -  2018-12-08 16:37:31
Hvad sker der for den opskrift.. dejen er tør, og de flyder helt sammen til en stor kage og rutebilerne er helt flade øv......øv.... alt det arbejde.. 😡😡😡😡😡

Niels  -  2017-12-08 17:28:22
Der skal kun æggehvider i ikke pisket, undlad også piskefløde. Skal være rimelig fast dej, kom den på køl inden brug

  -  2017-05-25 15:40:30
Øhmmm den er pænt tør

Ellen  -  2016-04-06 14:33:08
Har lige bagt Rutebiler. De bliver skæve når de bliver bagt i ovnen,hvad er årsagen til det??

Rikke  -  2015-06-09 10:20:33
Hmmmmm.... Fast dej???? Har du mon glemt at skrive en ingrediens på? For med de ingredienser, der er nævnt foroven, bliver det en flydende dej 😢

Per  -  2010-09-04 22:32:33
Det bliver en god fast dej. Vi kørte den på kødhakkeren, som man gør med vanillekranse.

vibeke  -  2008-12-10 12:42:06
Rutebiler er oprindelig opskriften på ældet marengs. Den er helt Dansk og fra tiden lige efter anden verdenskrig da der stadig var ration på sukker og blev i førstningen af 50erne udgivet af Kirsten Hyttemeier under navnet Fru P s rutebiler. - Min mor

  -  2008-11-09 16:04:44
hvad er der lige med den ene æggeblomme?

mette  -  2008-03-09 17:59:46
er det muligt at fryse denne dej, inden den bages

terrese  -  2007-01-29 13:38:26
det er en MEGA fed opskrift, jeg spiser det dag og nat

Susan  -  2006-12-06 14:27:56
Det er den flade takket del du skal bruge

  -  0000-00-00 00:00:00
er det vaniliestang hullet der bruges

Cliff og Brita  -  0000-00-00 00:00:00
Fremragende opskrift, som mormor lavede dem....Kan varmt anbefales.

Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
En god gammel klassisk opskrift, jeg laver den på min mormors gamle kødhakker

  -  0000-00-00 00:00:00
En udmærket opskrift, lidt anderledes end ellers.