Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Daddelkager

Daddelkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Fyld:
150 g.tørrede dadler
 saften af ½ citron
 
 Dej:
100 g.smeltet smør
2 dl.vand
3 spsk.olie
 salt
1 spsk.citronsaft
325 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Fyld:
Fjern stenene fra dadlerne, der hakkes. Kom dem i en skål og bland dem med citronsaft. Lad det trække mens dejen laves.

Dej:
I en røreskål kommes lettere afkølet smeltet smør. Det piskes med vand, olie, salt og citronsaft. Bagepulver blandes med mel. Det hele æltes til en dej.

Del dejen i 30 lige store portioner. Tril dem til boller og tryk dem flade. Læg en tsk. fyld på hver. Luk dem om fyldet. Sæt kagerne på bagepapir på en ovnplade med sammenføjningerne nedad. Tryk hver med et let mønster med en gaffel.

Bag i en forvarmet ovn 175 grader i 22-25 minutter, til de er let gyldne. Afkøles på rist. Serveres med drys af sigtet flormelis


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (18 stemmer)

Opskriften er vist 17661 gange,
og udskrevet 305 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Cjas  -  2012-02-16 22:03:59
Smager rigtig godt. Kagerne fungerer også fint med friske daddeler

cristmas babe  -  0000-00-00 00:00:00
super duper lækker