Varm daddelsalat
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Halvér dadlerne, og tag stenen ud. Skær æblerne i tynde både, og fjern kernehuset (læg dem i citronvand, indtil de skal bruges, så mørkner de ikke). Snit bladsellerien fint. Smelt smørret i en dyb pande, og svits alle ingredienserne heri. Ryst panden, og steg blandingen til dadlerne er blanke og æblerne stadig lidt sprøde. Salaten smager bedst nylavet, men den kan holdes varm i ovnen under stanniol.
Servering: Passer fint sammen med Stegt kalkun. |
|
Opskriften er vist 9615 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne