Varm daddelsalat

Varm daddelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.friske dadler
2-3 syrlige æbler, gerne med rød skræl
4-6 stilkebladselleri
35 g.smør
75 g.valnøddekerner
 
Opskrift:
Halvér dadlerne, og tag stenen ud. Skær æblerne i tynde både, og fjern kernehuset (læg dem i citronvand, indtil de skal bruges, så mørkner de ikke). Snit bladsellerien fint. Smelt smørret i en dyb pande, og svits alle ingredienserne heri. Ryst panden, og steg blandingen til dadlerne er blanke og æblerne stadig lidt sprøde. Salaten smager bedst nylavet, men den kan holdes varm i ovnen under stanniol.

Servering:
Passer fint sammen med Stegt kalkun.





karakterer:
Opskriften er vist 9336 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu