Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Torsk med pesto

Torsk med pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Benny

Indsendt :



Ingredienser:
4-800 g.Torskefilet
8-10 Soltørrede tomater
1-200 g.Pinjekerner
1-200 g.Parmasanost
1 dl.Olivenolie
1-2 pk.Pasta ( med spinat)
 Springløg 4 til hver person
 evt. nye gulerødder ca. 3 til hver pers.
 
Opskrift:
Pesto:
Soltørrede tomater , pinjekerner, parmasanost og olivenolie kommes i en blænder og blændes til en passende konsistens ( ikke for flydende) .

Torskefileten skylles og lægges i et ildfast fad og pestoen smøres på i et tykt lag og kommes i en 200 gr. Varm ovn i 15 min.( til pestoen er let gylden). Imens koges spring løgene i 1 min. Og pastaen koges så den er klar samtidigt med fisken.

Serveres med pastaen i bunden, fisken ovenpå og springløg i kanten evt. Også med nye gulerødder.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 21427 gange,
og udskrevet 447 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu