Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt lammekølle

Fyldt lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.lammekølle uden ben
200 g.hakket kalv- og svinekød
1 æg
 salt
 peber
0.25 rød peberfrugt
0.25 gul peberfrugt
1.5 spsk.hakket mynte
 smeltet smør til pensling
 


Opskrift:

Lammekøllen afpudses.

Peberfrugterne blancheres i få minutter, afkøles og skæres i fine tern.

Kalve- og svinekødet røres sammen med æg, pebertern salt og peber og hakket mynte. Farsen kommes ind i lammekøllen, der derefter lukkes med kødnåle eller bomuldstråd.

Lammekøllen pensles med smeltet smør og steges 45 min. i en 200 grader forvarmet ovn. Køllen tages ud og hviler i 15 min. et lunt sted, steges igen i 20 min. Hvorefter den hviler 10 min. inden den skæres for







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 19202 gange,
og udskrevet 438 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Torben  -  2010-03-31 08:26:50
Den opskrift lyder vildt lækker.. jeg tror at jag vil komme lidt champognons i farsen, det plejer at være godt.. men hvorfor skal stegen ud og ind af ovnen et par gange ? er det for at den skal "sætte sig" eller?