Udrør gæren i lunet mælk.
Findel smørret i melet og bland sukker i.
Kom gærvæden i og ælt dejen sammen.
Lad den hæve lunt i 45-60 minutter.
Udrul dejen til en tynd plade og skær den i 8x8 cm. firkanter.
Rør fyldet sammen og kom lidt på hver.
Fold snipperne om fyldet.
Sæt dem i papirsforme.
Pensl med æg og drys med tesukker og flækkede mandler.
Lad dem efterhæve 15 minutter.
Bag dem midt i ovnen ved 225 grader i 10-12 minutter
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(14 stemmer)
Opskriften er vist 15992 gange, og udskrevet 465 gange.
Kommentarer
Mathias - 2007-12-06 13:32:43 den er lækker og smager godt
jeg har næmlig selv lavet dem
Mathais
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider