Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Julesnegle

Julesnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 dl.mælk
50 g.gær
170 g.smør
½ kg.hvedemel
3 spsk.sukker
 
 Fyld:
150 g.smør
150 g.sukker
200 g.marcipanmasse
2-4 tsk.stødt kanel
2 dl.rosiner
 
2 dl.vand
2 dl.sukker
 
Opskrift:
Udrør gæren i lunet mælk. Findel smørret i melet og bland sukker i. Kom gærvæden i og ælt dejen sammen. Lad den hæve lunt i 45-60 minutter.

Rul dejen ud til en tynd plade.
Fyld:
Rør smør, sukker og marcipanmasse sammen. Fordel det på dejpladen. Drys kanel på og henover rosiner. Rul sammen som til en roulade. Skær dem i skiver, der bliver ca 15 stk. Læg dem med skærfladen opad i små papirsforme. Lad dem efterhæve 15 min.

Kog imens sukker og vand, så det bliver sirupsagtig.

Bag sneglene midt i ovnen ved 225 grader i 10-12 minutter. Kom lidt sirup på hver snegl, når der er et par minutter tilbage af bagetiden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (14 stemmer)

Opskriften er vist 15016 gange,
og udskrevet 358 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Stine28  -  2007-12-01 19:30:15
istedet for 2 dl vand. kan man bare bruge 2 dl sperm. det giver en bedre smag

jesper  -  0000-00-00 00:00:00
er udemærket