Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Andesylte

Andesylte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

PålægRet : Pålæg - Sylte

Hovedingrediens : And - Andelår

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 andelår
 urter til kogning
1 porre
1 gulerod
4 dl.suppe fra andelårene
2 spsk.cognac
6 bladehusblas
10 grønne oliven med mandler i kvarte
½ bdt.finthakket persille
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Bring andelårene i kog i letsaltet vand og fjern skum. Tilsæt urter, f.eks. et stykke selleri, et løg med en nellike, laurbærblad og persillekviste. Kog for svag varme i en time. Tag lårene op og fjern urterne og skum fedtet af. Kog suppen ind til god smag. Kog porre og gulerod møre i suppen og skær dem i kvarte på langs. Mål suppen af og smag den til med cognac, salt og peber. Suppen skal smage kraftigt, da andesylten skal serveres kold. Opblød husblassen i koldt vand og smelt den i den lune suppe.

Fjern skind og ben fra andelårene og pil kødet i stykker. Vend det med persille, hvidløg og oliven. Kom halvdelen af andekødet i en lille postej- eller bageform, læg porre og gulerod i formen og slut af med resten af andekødet. Hæld andesuppen over og stil formen koldt til næste dag, gerne under let tryk. Skær andesylten i skiver og server med syltede rødbeder og stærk sennep.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (17 stemmer)

Opskriften er vist 30715 gange,
og udskrevet 1028 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2019-11-08 13:46:59
jeg puttede ikke oliven i da vi ikke kan lide det. den smagte fint

Roskilde  -  2013-12-28 17:46:37
Dejligt at kunne anvende rester fra andestegen. Smager dejligt!

rbb  -  0000-00-00 00:00:00
Den er rigtig god. Kan anbefales!