Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice











Pommes rissoles

Pommes rissoles, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Pommes ( Kartofler )

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pommes rissoles, billede 4 Pommes rissoles, billede 1 Pommes rissoles, billede 2 Pommes rissoles, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.små kartofler
 salt
 
 Stegning:
25 g.smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kartoflerne sættes over at koge. Koges møre ca. 15 min. Kartoflerne pilles og sættes i køleskab gerne til næste dag.

De kogte kolde kartofler steges i smørret, krydr med salt og peber. Serveres straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 58947 gange,
og udskrevet 333 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2018-06-16 13:04:14
Det er små kartofler som bruges, så det er blot som hele kartofler (brunekartoffel størrelse)


Jesper  -  2018-06-16 11:02:18
Du glemmer at skrive hvordan de skal skæres. At de skal skæres i tern.