Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Scampi á la Créole

Scampi á la Créole, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Scampi - Varmtvandsrejer

Oprindelsesland : Créole

CréoleIndsendt :



Ingredienser:
24 scampi
1 spsk.hvedemel
1 dl.ananassaft
2 spsk.soyasauce
1 spsk.honning
1 spsk.eddike
 ingefærpulver
4 ananasskiver
 
Opskrift:
Melet røres ud i ananassaft der er tilsat soya, honning, eddike, og ingefær. Lad saucen blive tyk over svag varme, under stadig omrøring. Ananasskiverne skære i mindre stykker. Sættes på et spid skiftevis med scampihalerne. Pensles med saucen og grilsteges. Eller steges med lidt sauce i et lille ildfast fad i ovn og senere under salamanderen, eller grillen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9137 gange,
og udskrevet 152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu