scampi (midelhavsrejer) 800 g. scampi (midelhavsrejer)
6
fed
hakket hvidløg 6 fed hakket hvidløg
2
spsk.
olivenolie 2 spsk. olivenolie
100
g.
hakket persille100 g. hakket persille
1
spsk.
paprika 1 spsk. paprika
salt salt
500
g.
smør 500 g. smør
5
dl.
rød vineddike 5 dl. rød vineddike
8
blade
mynte 8 blade mynte
3
spsk.
citronsaft 3 spsk. citronsaft
1
knsp.
oregano1 knsp. oregano
Opskrift:
Opvarm ovnen til 300 grader. Pil rejerne bortset fra haleskallen. Rens og skyl dem godt og læg dem i en stor stegepande smurt med det meste af olivenolien. Drys med salt og paprika og stil rejerne i ovnen.
Efter syv minutter tages panden ud og rejerne overhældes med citronsaft, hakket mynte, hvidløg, vineddike og persille. Hæld den sidste sjat olie over dem, sæt panden over ild og tilsæt smørret, oreganoen og lidt vand. Læg låg over panden og lad det hele koge i et par minutter indtil saucen er tyk nok til at hænge ved skeen.
Drys med persille og server.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9982 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider