Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ananasrand I

Ananasrand I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertrand

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
10 bl.husblas
½ fl.hvidvin
 dl.ananassaft
 Saft af 1 citron
250 g.ananas
 
 Desunden:
 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Læg husblasen i blød i koldt vand. Kom ananassaft, hvidvin og citronsaft i en gryde. Lad det varme op. Tag gryden af varmen og tilsæt den knugede husblas. Rør den helt ud. Hæld 2½ dl af ananasgeleen i en buddingform. Stil den i køleskabet et par timer.

skær ananassen i mindre stykker og lad dem dryppe af. Når geleen i formen er stiv fordeles 3/4 af ananaserne over. Hæld resten af geleen over og stil igen formen koldt, til resten af geleen er stivnet. Pisk fløden stiv og fyld den i en sprøjtepose. Ananasranden løsnes og vendes ud på et fad.

Pynt med flødeskum og resten af ananassen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16259 gange,
og udskrevet 276 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

cecilie  -  2008-11-12 13:44:39
Måske skulle du lige tilføje det skal være saften fra ananas på dåse eller kogt, afkølet ananassaft.. Der er et enzym i ananassaft der forhindrer husblassen i at stivne.