Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Julekringle

Julekringle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 2 stk.
KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Julekringle, billede 4 Julekringle, billede 1 Julekringle, billede 2 Julekringle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Gær
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
evt. Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
evt. Sukat Sukat er kandiseret skal af citrusfrugter.
evt. Pomeransskal
evt. Ren rå marcipan
   
Opskrift:
Dejen æltes godt sammen.

Rulles ud i stænger som fyldes med smør og sukker rørt sammen. Der kan også kommes rosiner eller andet godt i.

Bages uden hævning ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)

Opskriften er vist 79345 gange,
og udskrevet 2210 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 16877 (4018 kcal)
KJ pr. stk. 8438 (2009 kcal)
Vægt ialt 932 gram
Vægt pr. stk. 466 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1810 KJ (431 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 28.0 gram
Kulhydrat 40.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2010-12-27 20:37:04
Vi brugte 25 gram af hver af rosiner, sukat, pomerans og marcipan.
Selve kagen skulle have 5-10 minutter mindre i alm. ovn end anført.