Julefrokost boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Mælken lunes til den er håndvarm (37 grader) og gæren opløses heri.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes til den er ensartet.
Hæver et lunt sted ca. 40 minutter, tildækket.
Dejen slås sammen og trilles til en pølse. Deles i 16 lige store stykker, som formes til boller. Sættes så tæt at de hænger sammen. Efterhæver et lunt sted til dobbelt størrelse, ca. 30 minutter, tildækket. Pensles med æggestrygelse og bages i en 225 grader varm ovn på midterste rille, ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 14146 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne