Grønkålssalat

Grønkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Grønkål

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
0.5 lille salat hoved (krølsalat) i strimler
0.5 rød peber i tern
1 gulerod i tern
2 stænglerbladselleri i tern
1 avocado i tern
100 g.finthakket grønkål uden stokke ( brug en foodprossecor til at hakke det fint som persille)
 
 Dressing:
2 stænglerbladselleri i tern
0.5-1 kopand
2 spsk.koldpresset mild oliven olie
1 spsk.æblecider eddike
1 spsk.umeboshi puré
1 spsk.spidskommen
 
Opskrift:
Jeg hørte engang en vegetar sige at man kunne bruge grønkål ligesom persille, ved at hakke det meget fint. Der er altså tale om en slags fattigmands persille, men det virker. Man renser grønkålen og river de grønne blade fra stilkene, og hakker bladene fint i foodprossecoren. I denne salat bruges rigeligt med finthakket grønkål som giver en god bund.

Blend alle ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten. 1-2 portioner afhængigt af om det er en hovedret eller tilbehør.


karakterer:
Opskriften er vist 41538 gange,
og udskrevet 365 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sonja  -  2017-06-25 11:51:16
Hvad er en halv - hel kop and?? og hvad er umeboshi puré??