Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavet nougat eller nougatkonfekt

Hjemmelavet nougat eller nougatkonfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.sukker
65 g.mandler
 
Opskrift:
Sukkeret sættes over blusset på en pande. Når det begynder at blive lysebrunt, tilsættes de tørrede og hakkede mandler, hvorefter det sammenrøres. Når sukkeret har fået karamellugt, hældes det på en smurt marmorplade eller bageplade og skæres, når det er noget afsvalet, i stænger eller firkanter og kan overtrækkes med chokolade.

Nougat kan, når den er stiv og tør, stødes og anvendes i is, fromage, smørcreme og lignende. Opbevares på et tørt sted i en tætsluttende blikdåse.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (15 stemmer)

Opskriften er vist 22669 gange,
og udskrevet 216 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

KatjaLP  -  2010-11-05 23:51:55
Meget forvirrende

kizzz  -  0000-00-00 00:00:00
for tørt