Marcipan-smørrebrød

Marcipan-smørrebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul - julen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 marcipan
 brun farve eller kakao
 
 glasur:
 sigtet flormelis
 koldt vand
 nogle dråber gul frugtfarve
 
Opskrift:
Marcipan udrulles tyndt og udstikkes med en kniv eller en udstikker af form som et stykke brød og lægges på et fad eller lignende. Henstilles ved stuetemperatur og vil være stift i løbet af nogle timer.

Som skorpe pensles marcipanen med lidt brun farve eller kakao, og stykkes smøres derefter med glasur (sigtet flormelis udrørt med lidt koldt vand) tilsat nogle dråber gul frugtfarve (som smør).

Efter ¼ times henstand belægges smørrebrødet med afskårne pølseskiver, ost æg eller lignende.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16876 gange,
og udskrevet 171 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Annette  -  2017-12-20 07:52:20
Dem husker jeg fra bagerens disk i 1960'erne. Jeg syntes dengang de så spændende ud.

Tina  -  2007-03-29 20:02:25
Det er en utrolig morsom idé. Jeg er helt vild med idéen. Og det smager godt.