Marcipan-leverpølse

Marcipan-leverpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul - julen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 marcipan
 kakao
 koldt vand
 
Opskrift:
Marcipan æltes med kakao, udrulles og fugtes med ganske lidt koldt vand. Nogle tynde pølser af ufarvet marcipan lægges herpå med nogle cm. mellemrum.

Det hele sammenrulles med forsigtighed, og pølsen anbringes nu over et stykke ufarvet, udrullet marcipan, der ligeledes må være fugtet med lidt koldt vand, og dette rulles om leverpølsen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14288 gange,
og udskrevet 119 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu