Dadler, fyldte

Dadler, fyldte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 konfektdadler
 marcipan
 krystalmelis
 
Opskrift:
Konfektdadler befries for sten, og i stedet for disse anbringes en lille strimmel af marcipan.

Dadlen lukkes halvt om denne, og det hele trilles i krystalmelis.


karakterer:
Opskriften er vist 27322 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anja Christensen  -  2011-12-16 10:25:31
Så vidt jeg har forstået, indeholder alm. marcipan gluten. Man skal i stedet købe den sukkerfri marcipan der er møntet på diabetikere, den er glutenfri.

Dorthe  -  2008-12-19 20:27:07
Kom både marcipan og nougat i luk dadlen og dyp i smeltet chokolade, Det er kræs

lyn  -  2007-11-18 14:08:41
dyp dem i smeltede chokolade, så bliver de super lækker

  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis man triller dadlen i smeltet chokolade og kokos smager den ekstra godt.

Lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
Dadlen smager bedst hvis den dyppes i overtrækschokolade.