Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marcipanmasse (Færdiglavet)

Marcipanmasse (Færdiglavet), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.marcipanmasse
250-500 g.flormelis
 lidt vand
 
 evt.lidt kartoffelmel
 
Opskrift:
Man kan til konfekt lavning købe færdiglavet marcipan. Denne kan da anvendes til marcipanbrød eller frugter i den tilstand hvori den købes.

Marcipanmassen kan gøres drøjere ved at tilsætte sigtet flormelis. 500 g. marcipanmasse kan æltes med 250 g. flormelis, eller man kan tage lige dele marcipan og flormelis. Lidt vand kan tilsættes, så marcipanen er lettere at ælte. Hvis den hænger i borde og hænder kan man ved hjælp af lidt kartoffelmel få den til at slippe.

Til marcipan, der f.eks. skal overtrækkes, kan man tilsætte følgende frugter, som alle skal være hakkede: Nødder, figner, rosiner, dadler, pomeransskal, sukat, syltede kirsebær og desuden nougat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19053 gange,
og udskrevet 278 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu