Champignon a la creme

Champignon a la creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
300 g.champignons
70 g.margarine
2 dl.piskefløde
 mel
 salt
 hvid peber
Opskrift:
Champignonerne renses og skæres i skiver, hvorefter de svitses let uden at brune i en gryde med lidt margarine. Tages op.

50 g. margarine opbages med mel. Piskefløde og fond fra champignonerne tilsættes, hvorefter blandingen koges op og tilsmages med salt og hvid peber. Champignonerne kommes tilbage i gryden.


karakterer:
Opskriften er vist 40998 gange,
og udskrevet 784 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

tokr  -  2013-02-19 18:16:05
den virker lidt ubrugelig.. champinons ristes og tilsættes fløde og evt lidt fond. reduceres kraftigt og smages til med salt og peber evt lidt citronsaft.. smager godt på en rosti kartoffel..

fotografen  -  2008-05-11 09:50:50
Undskyld , men det er ikke champignon a la creme, men mere en champignon sovs.