Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Champignon a la creme i filodej

Champignon a la creme i filodej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1/3 pk.filodej
3 stilkeforårsløg
 
300 g.champignons
70 g.margarine
2 dl.piskefløde
 mel
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Champignonerne renses og skæres i skiver, hvorefter de svitses let uden at brune i en gryde med lidt margarine. Tages op.

50 g. margarine opbages med mel. Piskefløde og fond fra champignonerne tilsættes, hvorefter blandingen koges op og tilsmages med salt og hvid peber. Champignonerne kommes tilbage i gryden.

En skefuld kommes på lidt filodej, der drysses med lidt hakket forårsløg, ”Posen” lukkes sammen og bages i ovn ved ca. 175 grader i 5-10 minutter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19573 gange,
og udskrevet 439 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Joy  -  0000-00-00 00:00:00
Nej hvor lyder det lækkert, det må jeg prøve en dag.