Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Champignons a la creme

Champignons a la creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
375 g.rensede champignon
½ lilleløg
1 dl.hvidvin
5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 evt. lidt portvin
 
Opskrift:
Champignon renses og kvartes. Løg pilles, hakkes meget fint. Løg sauteres til de er blevet blanke, herefter tilsættes champignon, når væsken er kogt ud af champignonen, tilsættes hvidvin og dette reduceres til det halve. Der tilsættes piskefløde og dette reduceres til ønsket konsistens er nået. Tilsmages med salt og peber og evt. portvin. Servere man den til svinekoteletter kan man si lidt af stegefedtet i cremen.

Kan serveres som garniture til forskellige stykvis stegeretter. Svinekoteletter med stegte kartofler, dagens grøntsag og champignon ala creme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 41080 gange,
og udskrevet 484 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lars-Tue  -  2019-12-20 23:16:29
Kan jeg anvende balsamico i stedet for vin ? . MMS. Lars-Tue