Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Duer i hedvin

Duer i hedvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 unge duer delt i kvarte
2 spsk.olivenolie
2 løg i små tern
4 stilkebladselleri i små tern
3 gulerødder i små tern
3 skiverparmaskinke i små tern
1 fedknust hvidløg
1 laurbærblad
3 kvistetimian
2 salvieblade
2.5 dl.hedvin
5 dl.bouillon
 


Tilbehør:
brød, kartofler eller ris.
Opskrift:

Steg duerne i olien, ca. 5 min. på hver side.

Tag dem op og krydr dem med salt og peber. Sauter løg, bladselleri og gulerødder i samme gryde, til løgene er klare ca. 5 min.

Tilsæt skinke, hvidløg, duer, krydderurter og vin. Lad vinen koge i 2 min. og tilsæt så lidt bouillon og læg låg på.

Lad retten simre for svag varme, til duerne er møre, ca. 40 min. Spæd med lidt mere bouillon under kogningen.

Smag til med salt og peber og server duerne med brød, kartofler eller ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13535 gange,
og udskrevet 395 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Daniel  -  0000-00-00 00:00:00
den er enkel og meget lækker