Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Chokoladekarameller

Chokoladekarameller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik

Hovedingrediens : Diverse produkter

HonningUkendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
900 g.honning (akacie eller dansk blomsterhonning)
1/4 l.piskefløde
50 g.kakao
150 g.smør
1 stangvanilje
 


Opskrift:

Honning, fløde og kakao kommes i en gryde og røres godt sammen. Blandingen bringes i kog under kraftig varme og omrøring.

Når temperaturen når 130 grader, tages gryden af varmen. Smør og stødt vanilje tilsættes, og der piskes i massen indtil den er sej og jævn.

Karamelmassen hældes i en godt smurt bradepande, og når den er halvkold, skæres den i terninger. Karamellerne afkøles og lægges i lufttætte poser.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (47 stemmer)

Opskriften er vist 29054 gange,
og udskrevet 614 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-01-17 19:32:25
L.O.L. Ingen chokolade i chokoladekarameller


dorte  -  2012-02-10 15:47:15
hmmm nu har vi prøvet, men den blev ikke mere end 110 c og hvor længe skal man så koge sagen ? om man skal koge evt vand ud af honningen ved at lade det koge i all evighed og dette derved øger temperaturen til hele 130... og derved bliver medvirkende til at den meget bløde resp. flydende blomsterhonning faktiskt kan blive til en fast karamell... det er vel spørgsmålet.


marcus  -  2009-10-12 15:48:45
jeg er ti år og er vil med at søge efter karameller hej :) (^)= det er en smiley og en and


tøzz  -  0000-00-00 00:00:00
god, lidt sej. Kan godt anbefales.