laksefilet delt i 4 stykker 500 g. laksefilet delt i 4 stykker
en håndfuld salvieblade en håndfuld salvieblade
2
dl.
hakket persille 2 dl. hakket persille
revet skal af 0.25 citron revet skal af 0.25 citron
2
fed
hakket hvidløg 2 fed hakket hvidløg
600
g.
rosenkål 600 g. rosenkål
1.5
spsk.
olivenolie til stegning 1.5 spsk. olivenolie til stegning
1
stort
syrligt æble i små tern fx Elstar 1 stort syrligt æble i små tern fx Elstar
750
g.
små aspargeskartofler750 g. små aspargeskartofler
Opskrift:
Læg salvieblade på begge sider af laksestykkerne.
Fisken må ikke være drysset med salt eller peber eller skyllet med vand, for så hænger bladene ikke ved.
Bland en gremolata af 2 spsk fintsnittede salvieblade, persille, citronskal og hvidløg.
Kom rosenkålene i kogende letsaltet vand og kog dem knap møre.
Tag dem op og kom dem straks i koldt vand.
Steg laksen på begge sider i lidt olie på en teflonpande, ca. 3 min. på hver side.
Tag fisken op og tilsæt lidt mere olie og varm rosenkålene i olien.
Vend gremolataen og de små æbletern i.
Smag til med salt og peber og server med pillede aspargeskartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8323 gange, og udskrevet 149 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider