Salviestegt laks og rosenkål med gremolata

Salviestegt laks og rosenkål med gremolata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.laksefilet delt i 4 stykker
 en håndfuld Salvie, frisk
2 dl.hakket persille
 revet skal af 0.25 citron
2 fedhakket hvidløg
600 g.rosenkål
1.5 spsk.olivenolie til stegning
1 stortsyrligt æble i små tern fx Elstar
750 g.små aspargeskartofler
 
Opskrift:
Læg salvieblade på begge sider af laksestykkerne. Fisken må ikke være drysset med salt eller peber eller skyllet med vand, for så hænger bladene ikke ved.

Bland en gremolata af 2 spsk fintsnittede salvieblade, persille, citronskal og hvidløg. Kom rosenkålene i kogende letsaltet vand og kog dem knap møre. Tag dem op og kom dem straks i koldt vand.

Steg laksen på begge sider i lidt olie på en teflonpande, ca. 3 min. på hver side. Tag fisken op og tilsæt lidt mere olie og varm rosenkålene i olien. Vend gremolataen og de små æbletern i.

Smag til med salt og peber og server med pillede aspargeskartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 9995 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu